Strandvakantie In Hawaï? Een Overzicht Van De Stranden!

U bent op zoek naar een Hawaï strandvakantie? Wanneer mensen wordt gevraagd naar weelderige stranden, dan is de kans groot dat ze daarbij aan Hawaï denken. Dat is terecht, want Hawaï heeft inderdaad vele leuke stranden. Wanneer u naar Hawaï op strandvakantie gaat, moet u zeker een aantal stranden bezoeken die opgesomd zijn in dit artikel.

Hawaï strandvakantie in de zon

Op strandvakantie in Hawaï zal u weinig stranden vinden die u zullen ontgoochelen. Meer nog: indien u enkel onze stranden aan de Noordzee gewend bent, zullen de Hawaïaanse stranden u werkelijk overdonderen. Toch moet u enkele dingen weten. De stranden in Hawaï zijn allen lichtjes verschillend, en hebben allen hun eigen ‘specialiteit’. Sommigen zijn geschikt om gezellig te zonnen, anderen om eenzaam en melancholisch naar de golven te staren, nog anderen zijn heel geschikt voor watersport, enz…

Ontdek Lanikai tijdens uw strandvakantie

Het strand van Lanikai bij Oahu is ideaal om uw strandvakantie in Hawaï mee te beginnen. Hier kun je tot rust komen van de dagelijkse stress, en lekker zwemmen in het kalme water dat beschermd wordt door een rif voor de kust.
Het zand is lekker zacht en zuiver, en ideaal om in de zon te liggen, kijkend naar de palmbomen. Als u voldoende uitgerust bent kunt u de actie opzoeken van Kaanapali. Hier kunt u surfen, duiken en iets eten op een terrasje.

Natuurpracht troef in Hanalei

Uw strandvakantie in Hawaï is niet compleet zonder een wandelingetje om het plaatselijke natuurpracht te bewonderen. Bezoek dus zeker ook eens de baai van Hanalei. Dit is de grootste baai van Hawaï, ongeveer 3 km, en laat Hawaï zien vanuit een ander daglicht. Achter het strand heeft u zicht op watervallen en bergen; de met mist bedekte toppen zorgen voor een magische sfeer. U kunt een boottochtje doen om dit nog beter te bekijken.

Hanauma baai in Hawaï

De Hanauma baai is vergelijkbaar met Hanalei, maar het bezoek is gelimiteerd doordat de natuur vroeger al te zeer heeft geleden onder de massa toeristen. Daarom is het beter om Hanauma te vermijden. Maar geen nood, er blijven zeker nog genoeg leuke plekjes over om een geweldige strandvakantie in Hawaï te beleven!