Vliegtuigtickets Naar JFK New York: Boek Snel

Een vliegtuigticket naar JFK New York boeken? Geen probleem; hier vindt u een beetje randinformatie over de John F. Kennedy International Airport. De JFK luchthaven was oorspronkelijk geopend in 1948 als de New York International Airport. De naam werd veranderd in 1963 naar president John F. Kennedy. De slogan van de JFK airport is ‘where America meets the world’.

Het juiste ticket naar uw bestemming?

Indien u een vliegticket heeft richting New York let dan zeker op welke luchthaven u arriveert. De JFK is gelegen in Queens, New York terwijl de andere belangrijke luchthaven LaGuardia in Newark is gelegen, wat in New Jersey is. Vele mensen in New York hebben geen auto waardoor er vele metrolijnen en andere vervoersmiddelen beschikbaar zijn om JFK airport te bereiken.

Vind de juiste terminal vinden in de drukke JFK luchthaven

JFK airport is de drukste luchthaven van de VS, en misschien zelfs ter wereld. JFK heeft ieder jaar 30 miljoen bezoekers en heeft maar liefs 9 terminals voor 80 luchtvaartmaatschappijen. Er is één centrale terminal met de andere 8 terminals rondom. Om u te helpen zijn alle terminals en services met een aparte kleur aangeduid.

Iedere terminal heeft zijn eigen parking en faciliteiten. De afstanden zijn vrij groot en het duurt een tijdje voor u in de centrale terminal belandt. U kunt de shuttle AirTran gebruiken, of Autolink (gratis voor korttijdige bezoekers), een bus van de luchtvaartmaatschappij of zelfs de taxi (wel betalend).

Faciliteiten op JFK airport

Andere leuke of handige faciliteiten zijn een schoenpoetsservice, bloemenwinkels, restaurants, kiosken, bankautomaten en zelfs kapelletjes. Natuurlijk kunt u ook wisselkantoren, algemene helpdesks en douane. Zoals iedere grote luchthaven zijn er ook vergaderfaciliteiten. Om het wachten te verzachten zijn er ook verschillende vormen van entertainment en cafetaria’s. New York maakt het zijn toeristen graag makkelijk.

Snel op weg naar New York? Boek hier uw vliegticket

Op zoek naar hotels dichtbij de JFK vlieghaven?

Bekijk het overzichtBooking.com

Beeld: © FreeImages.com/Julia Patterson