Vliegtickets Puerto Rico: vliegen naar de luchthaven van San Juan

Een vliegticket voor Puerto Rico (of Porto Rico) brengt u op een klein maar heel bijzonder eiland in het oosten van de Caraïbische Zee. Puerto Rico is speciaal om verschillende redenen. Allereerst zijn statuut: Puerto Rico behoort officieus tot de Verenigde Staten maar heeft een eigen grondwet. Daardoor wordt het beschouwd als een vrijstaat die geassocieerd is met de VS. De voertaal is trouwens Spaans, met Engels als tweede taal. Wel is de US dollar de officiële munt.

Puerto Ricaanse sterren

Vele Amerikanen gaan hierdoor op reis naar Puerto Rico. Vliegtuigtickets naar Puerto Rico worden daardoor heel vaak online besteld. Geef de Amerikanen trouwens eens ongelijk. Puerto Rico is een prachtig exotisch eiland met blanke stranden en veel zon, waardoor het ideaal is om een vakantie door te brengen! De bevolking van Puerto Rico is heel speciaal. Het lijstje van showbizz sterren dat in Puerto Rico Rico komt is ellenlang (Jennifer Lopez, Marc Anthony, Benicio del Toro, Joaquin Phoenix, Gabriel Ri­os, Ricky Martin…).
Door zijn specials statuut mag Puerto Rico ook meedoen in de Miss World en Miss Universe verkiezingen waar zij al maar liefst 5 keer gewonnen hebben. Er moet dus iets in het water zitten 😉

Goedkope vliegtickets Puerto Rico

U bent overtuigd en wil ook op vakantie naar Puerto Rico? Goedkope vliegtickets zijn voor u online beschikbaar! De plaatselijke hotelinfrastructuur is prima naar Caraïbische normen en u kan genieten van een gemiddelde temperatuur van 25°C. De zonneschijn wordt af en toe wel onderbroken door een typische tropische storm. Aangezien een groot deel van het eiland uit gebergte bestaat, worden ook trekkers aangetrokken tot Puerto Rico. Deze moeten uiteraard op hun hoede zijn wanneer een tropische storm losbarst.

Vluchten naar San Juan

Wanneer u naar Puerto Rico reist is de kans groot dat uw vlucht landt op de internationale luchthaven van hoofdstad San Juan: de Luis Munoz Marin luchthaven. Goedkope vliegtickets naar Puerto Rico San Juan zijn uiteraard ook voor u beschikbaar online. San Juan heeft trouwens ook één van de grootste havens van alle Caraïbische eilanden. Deze wordt voor het grootste deel gebruikt voor visserij, maar ook voor handel en als halte voor zeecruises. Wil u naast de zon ook van het nachtleven proeven dan is Carolina een stad voor u. In Carolina bevindt zich naast talrijke bars en nachtclubs ook een casino. Toeristen die eerder geïnteresseerd zijn in natuurpracht mogen zeker het El Yunque regenwoud en het Mona eiland niet vergeten.