Vliegtickets Jordanië: Naar De Luchthaven Van Amman

Een vliegticket naar Jordanië brengt u naar een klein maar veelbelovend land in het Nabije Oosten. Jordanië is (voor de regio) vrij stabiel en bijgevolg bezoekt een groeiend aantal toeristen het land ieder jaar. Het land bestaat voor een groot deel uit woestijn en is nagenoeg volledig omgeven door land. Enkel in het uiterste Zuiden ligt havenstad Akaba aan de Rode Zee. De eerste grote wereldrijken zijn in deze regio gevormd; verwacht dus een massa aan interessante archeologische vondsten te zien.

Vluchten naar Amman, Queen Alia Airport

Meer en meer toeristen bezoeken ieder jaar Jordanië. Vliegtuigtickets zijn dan ook beschikbaar online. De naam ‘Jordanië’ komt logischerwijze van de rivier de Jordaan, dat de grens in het noordwesten vormt. Een eeuw geleden was het gebied ’trans-Jordanië’ een mandaatgebied van het Britse rijk. De kans is groot dat uw vlucht naar Jordanië land op de Queen Alia internationale luchthaven van Amman, hoofdstad van Jordanië. Vliegtuigtickets naar Amman zijn dan ook beschikbaar online.

Goedkope vliegtickets Jordanië

Wil u ook op reis naar Jordanië en u bent online op zoek naar goedkope vliegtickets? Jordanië zal u zeker met open armen ontvangen. Een begeleide trip door het land is zeker aan te raden. Ga bijvoorbeeld een kijkje nemen in het wereldberoemde Petra, een stad die tweeduizend jaar geleden in de rotsen is uitgehouwen. Petra wordt terecht beschouwd als een wereldwonder. Er is één toegang: een weg van een kilometer doorheen de rotsen. Daarnaast zijn er in Jordanië ontelbare antieke tempels, tombes, wadi’s, canyons en oases te bezoeken. Tenslotte is er ook de absolute publiekstrekker de Dode Zee, die zo zout is dat u blijft drijven.