Vliegtickets Denemarken: Een Droom Voor Het Gezin

Een vliegticket naar Denemarken brengt u naar klein maar dapper land in Noord-Europa. De locatie van het land (zuidelijk Scandinavië) maakt dat weer er gematigd is in de zomer, maar koud in de winter. De Denen houden zich dan ook bezig met wintersporten zoals schaatsen, schansspringen en skiën, alhoewel hun hart nog meer ligt bij voetbal, zeilen en badminton. In die zin lijken ze meer op Duitsers dan op de andere Scandinaviërs, alhoewel u hen dat beter niet in hun gezicht zegt; het zijn immers niet de beste buren. De Denen houden er immers van de Duitsers te jennen en hebben zelfs al meerdere malen oorlog gevoerd over grensgebied Sleeswijk.

Vliegtuigtickets festival van Roskilde

Er zijn dagelijks vele vluchten naar Denemarken. Vliegtuigtickets zijn dan ook in ruime mate beschikbaar. Dit is voor verschillende redenen, maar toch meestal is er een cultureel motief. Legoland bijvoorbeeld is een trekpleister voor buitenlandse toeristen.

In dezelfde sector is er Tivoli en Dyrehavsbakken, het oudste attractiepark ter wereld (geopend in 1583). Wat we natuurlijk niet mogen vergeten is het festival van Roskilde en de prachtige eilanden rond het Kattegat (toegang tot de Oostzee). Indien u wil zeilen of wandelen op verlaten en woeste stranden is hier een prima plek.

Lego, Barbiepoppen en een zeemeerminnetje

U zoekt een geschikte vlucht naar Denemarken en bent online op zoek naar vliegtickets? Denemarken is inderdaad een heel geschikt land om de vakantie in door te brengen. Natuurlijk is het hier geen geschikte plek indien u wil bakken en braden in de zon.

Maar indien u een rustige wandel- of fietsvakantie met het hele gezin wil dan zit u goed. In hoofdstad Kopenhagen is er natuurlijk heel wat musea te bezichtigen, en er is natuurlijk het wereldberoemde zeemeerminnetje (dat af en toe ‘gestolen’ wordt). Het barbiepop museum zal ook door uw dochtertjes (en ook misschien echtgenote?) gesmaakt worden. Papa’s kunnen dan weer een biertje proeven in de Carlsbergbrouwerij, zoals u weet het beste bier ter wereld (misschien is er een verband met het zeemeerminnetje dat af en toe wordt gestolen).

Goedkope vliegtickets naar Denemarken nodig?

Let wel op dat u voldoende budget reserveert, want Denemarken is geen goedkoop land. Ook moet u geld wisselen naar de Deense Kroon, want de Denen behoren wel tot de EU maar niet tot de Eurozone. Indien u voldoende budget wil overhouden voor uw vakantie ter plaatse, boek dan uw goedkope vliegtuigtickets naar Denemarken zo vroeg mogelijk zodat u recht heeft op de vroegboekkorting.