Safari door Namibië? Ga op Jacht! 

Een safari door Namibië is een speciale ervaring, het land ligt anderhalve kilometer hoger dan de centrale Afrikaanse velden en de temperaturen liggen er erg hoog. Namibië heeft een droog klimaat maar dat heeft zo zijn voordelen want op die manier kan u genieten van een muskietenvrije safari.

Er zijn dus geen muskieten in de buurt die rondgaan met malaria en de gele koorts, er zijn zelfs over het algemeen weinig insecten in Namibië. Een safari in dit land is vooral in trek bij de liefhebbers van de jacht. Er zijn immers verschillende jachtmogelijkheden zoals bijvoorbeeld jagen op gewoon wild, cheeta’s en luipaarden.

Jagen op safari door Namibië

In Namibië is er al een jarenlange jachttraditie onder de toeristen en er wordt vooral gejaagd op koedoe’s, spiesbokken, blauwe gnoes en nog 17 andere soorten. Als u zo’n safari in Namibië wilt beleven dan kan u terecht bij Ozondjahe, de leider in jachtsafari’s.

Ze hebben één van de grootste private dierenreservaten dat ongeveer 75 000 are bestrijkt. Een jachtsafari in dit gebied zal zeker één van de beste jachtervaringen in uw leven zijn. Hun klanten vangen steeds geweldige jachttrofeeën en volgens hen is 85 procent daarvan gelijk aan een gouden medaille. Dat is dan ook de reden waarom mensen steeds blijven terugkeren en waarom nieuwe mensen deze jachtsafari’s uitproberen.

Verschillende keuzes

U krijgt de kans om zelf te kiezen hoe u zal jagen. U kan gaan jagen met een professional of met vrienden, beide opties bieden een fantastische ervaring. Afhankelijk van het seizoen zijn er verschillende ervaringen beschikbaar. U kan zelfs gaan jagen met pijl en boog van op een 4×4 jeep of jagen op gevaarlijke dieren voor mensen die van het avontuur houden. Als u een jachtliefhebber bent en graag op safari wilt naar Namibië dan zijn deze jachtsafari’s zeker iets voor u.

 

Beeld: © FreeImages.com/Paul Wright