Golfreis Belek: Goed, Beter, Belek

De regio van Belek in Turkije is waarschijnlijk het best geschikt voor uw golfreis. Waarom? Heel eenvoudig: de hele regio van Belek is gek van golf! U vindt er een enorm aantal magnifieke golfbanen die gelegen zijn naast luxe resorts. Deze zijn gebouwd in het midden van uitgestrekte wouden aan het Taurus gebergte, zodat u rustig kunt golfen te midden van de natuur. Belek zelf ligt amper 35 minuten rijden van de luchthaven van Antalya, dus wat betreft transport zit alles snor.

Golfreis Belek naar de zon

Een golfreis naar Belek brengt u in een wereld van ongekende luxe, naast de ontspanning die het golfspel u biedt. Belek ligt in het zuidwesten van Turkije dat ook bekend staat voor zijn kilometers lange gouden stranden en adembenemende panorama’s. Dit gebied wordt dan ook de Turkse Riviera genoemd. Er is een overvloed aan baaien, kreken en stranden naast een uitbundige plantengroei. Het Mediterraan klimaat is er optimaal om een spelletje golf te spelen: niet te warm en zeker niet te koud, en zonder al te veel neerslag. De golfbanen liggen hierdoor het hele jaar door in optimale conditie, en het is een waar genot om enkel nog maar over een course te wandelen!

Value for money tijdens uw golfreis

Met een golfreis naar Belek krijgt u waar voor uw geld. Het is mogelijk om te verblijven in de beste vijfsterren hotels zonder dat u uw huis hoeft te verkopen. Dit komt doordat de lonen en prijzen in Turkije vrij laag zijn. In ieder geval komt dit goed uit, en heeft u zo toegang tot een waar golfparadijs voor een aanvaardabare prijs. Dit alles heeft er voor gezorgd dat Belek een enorm snelle ontwikkeling heeft gekend wat betreft golf infrastructuur.

Ook de dames blijven entertained in Belek

Niet enkel Belek maar ook Turkije in het algemeen kent een explosieve groei wat betreft golfreizen. Dit heeft vele oorzaken. Niet alleen is er het fantastische klimaat en de lage prijs, maar er zijn ook de investeringen in infrastructuur en de al aanwezige cultuur. Een snuifje cultuur nu en dan is immers een verrijking voor de ziel en biedt een aardig tegengewicht voor het commerciële karakter van sommige steden en resorts. De talrijke shops, winkeltjes en wellnesscentra zijn trouwens prima om uw echtgenote te vermaken (ze hoeft natuurlijk niet mee te gaan) terwijl u met een spelletje golf bezig bent. Aarzel dus zeker niet, want een golfreis naar Belek is een absolute aanrader!

Beeld: © FreeImages.com/Dirk Herrmann