Disneyhotels In Parijs, Een Iconische Top 3

De Disneyhotels van Disneyland Parijs zijn heel populair bij gezinnen met jongere kinderen die de Franse hoofdstad bezoeken. U kan genieten van een uitstekend verblijf voor u en de hele familie zodat uw reis naar de Lichtstad nog meer memorabel wordt. Dankzij de Disneyhotels bent u dicht bij Disneyland en ook dicht bij alle andere fantastische bezienswaardigheden van Parijs. Zo bespaart u bovendien veel tijd en vervoerskosten.

Waarom kiezen voor één van de Disneyhotels?

Disneyhotels zijn heel bekend om hun themaversieringen, elegante voorgevels en een verblijf en voorzieningen van wereldklasse. Er zijn verschillende hotels die worden aangeraden. De vele toeristen die Disneyland bezoeken vinden de hotels heel geriefelijk en comfortabel, zeker op het vlak van hoteldiensten en faciliteiten.

Er is één ding dat u altijd moet onthouden vooraleer u een kamer reserveert in één van de Disneyhotels: sommige hotelkamers kunnen duur zijn hoewel ze de prijs die u zal betalen zeker waard zullen zijn, zo kan u optimaal genieten van de fantastische diensten van deze hotels.

Met stip op 1: het Disneyland hotel

Afhankelijk van uw budget kan u kiezen of u een kamer reserveert in het Disneyland Parijs hotel of in één van de andere Disneyhotels van het resort. Het Disneyland hotel biedt verschillende voorzieningen en speciale faciliteiten aan, speciaal voor families die een vakantie willen beleven in Parijs. Uw kinderen zullen onder de indruk zijn van de speciale behandeling die u krijgt in het hotel.

Het Disneyland hotel is ook heel geschikt om het park te ontdekken omdat het zich net voor de ingang van het pretpark bevindt. De familiekamers zijn heel ruim en kunnen zelfs onderdak bieden aan gezinnen met meer dan 4 leden. Naast het binnenzwembad voor kinderen en het welkomstontbijt heeft het hotel ook speelkamers en kinderhoeken waar u een foto kunt nemen van uw kinderen en hun favoriete Disneyfiguren.

Subtopper: Disney Newport Bay Club

Een andere keuze in het aanbod van Disneyhotels is de Disney Newport Bay Club. Dit hotel is volledig ingericht in de stijl van New England. De restaurants hebben een maritiem thema en staan bekend om hun lekkere keuken met zeevruchten. Het hotel ligt naast het Disneymeer en wordt beschouwd als het grootste hotel in het resort. Het heeft meer kamers dan elk ander hotel in en rond Parijs. Als u van plan bent om in deze diamant van de Disneyhotels te verblijven dan moet u kunnen rekenen op een groot budget want een verblijf hier is niet goedkoop.

Cheyenne Hotel voor low-budget reizigers

Een ander meesterwerk onder de Disneyhotels is het Cheyenne Hotel, het is ook een uniek voorbeeld van een klasseverblijf met prachtige voorzieningen en hoteldiensten. Omdat het gelegen is in het Westerndeel van het pretpark, kan u genieten van een echte Westernervaring terwijl u geniet van de uitstekende faciliteiten. Als u met uw kinderen op reis bent dan zullen de cowboys en cowgirls van het hotel uw verblijf helemaal opfleuren.

Dus wanneer u van plan bent om met uw familie Parijs te bezoeken, overweeg dan een fantastisch verblijf in één van de Disneyhotels, een echt hoogtepunt van uw reis naar deze prachtige stad.

 

Beeld: © FreeImages.com/Patrick Nijhuis