Last Call Reizen, de extreme vorm van Last Minutes

Last Call reizen is een extreme manier van Last Minute reizen en laat toe om heel goedkoop op vakantie te gaan. De voorwaarde is wel dat u op ieder moment kunt vertrekken en geen voorkeur heeft wat betreft bestemming. De naam ‘Last Call’ (of Last Second) komt van het omroepen van ontbrekende passagiers op de luchthaven. Voor vele mensen zijn Last Call reizen reizen echter onmogelijk omdat ze zich niet op eender welk moment kunnen vrijmaken. Voor mensen met vrije tijd die openstaan voor een avontuurtje, is er de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerde prijs te reizen.

Reizen voor impulsieve beslissers

Hoe kunt u Last Call reizen vinden? Dit is heel eenvoudig. Zoek online voor een aanbieder: luchtvaartmaatschappij, reisbureau of luchthaven. Boek de reis en vertrek meteen! Zo simpel is het. Doordat er meestal wel een aantal aanbiedingen zijn, heeft u enigszins de keuze tussen bestemming, hotelformule en aantal personen. Door het vrije karakter van Last Calls is het heel aantrekkelijk voor studenten die tijdens de vakantiemaanden op avontuur willen. Dus hop, weg naar de luchthaven en laat je verrassen door het voorradige aanbod

Last call reizen online raadplegen

Deze Last Call reizen zijn trouwens effectief afkomstig van mensen die op het laatste moment hun reis afgezegd hebben. Een reismaatschappij dat een vliegtuig chartert is natuurlijk niet gediend met deze afzeggingen doordat er dan vliegtuigplaatsen onbezet blijven. Om hun omzet te verhogen willen ze snel mensen aantrekken met monsterkortingen, omdat een beetje geld nog altijd beter is dan geen geld.

Vroeger werden Last Calls enkel op de luchthaven aangeboden en dienden mensen met bagage zich naar daar te begeven alvorens te kunnen ingaan op een aanbod. Door de opkomst van het internet worden de Last Calls echter heel snel online geplaatst, en kunnen mensen rustig thuis kiezen. Bijvoorbeeld op de website van connections.

Haast en spoed

Toch is het nodig om heel snel te zijn wat betreft Last Call reizen te boeken. Maximaal worden zo drie dagen voor het vertrek online geplaatst, maar meestal is dit nog veel later, tot de dag zelf. En hoe later de reis wordt aangeboden, des te groter de korting. U kunt ook zelf informeren naar het aanbod door de luchthaven direct te bellen. Indien u dit bij het openingsuur van de balie doet heeft u de grootste keuze door de vernieuwde update van de informatie die er dan is.