Honeymoon Cruise: Bestemmingen voor de Perfecte Huwelijksreis

Een honeymoon cruise is een fantastisch idee voor een originele huwelijksreis. Cruises zijn ideaal voor jonggehuwden omdat ze voordelig kunnen zijn en eenvoudig te plannen zijn. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw huwelijksreis in de aanloop naar uw trouwdag. Maar naar waar kan u zoal gaan op honeymoon cruise? De keuzes zijn oneindig, in dit artikel raden we u enkele topbestemmingen aan.

Een Disney honeymoon cruise

Op het eerste zicht lijkt een Disney cruise misschien iets voor een een familievakantie maar deze reis kan ook een goede keuze zijn als u samen uw nieuwe leven wilt vieren. Het schip vaart enkele dagen langs de Caraïben en u kan minstens 1 dag genieten van Disney World op het begin of einde van de cruise. Disney cruises zijn trouwens een heel goede keuze omdat ze minder kopzorgen vragen dan op een gewone cruise omdat Disney al het transport en andere zaken voor u regelt. Als u vermeldt dat u op honeymoon cruise wilt vertrekken dan zal Disney u nog enkele extra romantische opties aanbieden.

Een Europese honeymoon cruise

Terwijl de meeste mensen cruises associëren met de Caraïben, is er ook een heel ander alternatief: een Europese cruise langs de Griekse eilanden of andere topbestemmingen aan de Middellandse Zee. De cruises zijn heel romantisch, stoppen aan enkele van de mooiste locaties in de hele wereld en bieden voldoende privacy aan koppels die samen hun huwelijksreis willen vieren. Sommige Middellandse Zee cruises zijn speciaal voor koppels, zo kan u de grote drukte van families met kinderen en singles die op zoek zijn, vermijden. Niets staat de ideale honeymoon cruise in de weg!

In het ‘huwelijksbootje’ langs Hawaï

Elk jaar zijn er veel koppels die naar Hawaï reizen om er hun huwelijksreis door te brengen. U zal magische eilanden bezoeken zoals Kauai, Maui en het grote eiland Hawaï. Bewonder de zwarte zandstranden, de prachtige zeeriffen en nog veel meer. De meeste cruise schepen in Hawaï bieden traditioneel Hawaïaans eten en traditionele vieringen, zoals de luaus, aan. Om uw honeymoon cruise in stijl af te sluiten kan u op het einde nog een hotel boeken op uw favoriete eiland.

Een honeymoon cruise langs de Caraïben

De Caraïben zijn een populaire bestemming voor een honeymoon cruise wanneer koppels tijdens hun huwelijksreis van de zon willen genieten. De meeste schepen reizen enkel naar de locaties in het oosten of het westen, er zijn ook langere cruises die alle eilanden aandoen. Het leuke aan een cruise langs de Caraïben is dat u verschillende eilanden kan bezoeken zonder op elk van hen apart een hotel te boeken. Onderweg kan u genieten van talrijke activiteiten op de eilanden, het lekkere eten en nog veel meer.

Een honeymoon cruise in Alaska

Als u en uw echtgenote een fris briesje verkiezen boven een tropische cruise dan moet u zeker een honeymoon cruise naar Alaska overwegen. U kan walvissen spotten, het Noorderlicht bewonderen en genieten van verschillende romantische activiteiten. Onderweg kan u genieten van alle opties die andere schepen ook aanbieden zoals uniek eten en een zwembad – als het warm genoeg is. Op cruise in Alaska zal de unieke flora en fauna u zeker kunnen bekoren.

Een honeymoon cruise naar Frans Polynesië

Als u een tropische huwelijksreis wilt ondernemen die vertrekt vanuit Hawaiï en niet de Caraïben aandoet, dan moet u zeker eens de cruises naar Frans Polynesië proberen. Uw schip zal aanleggen in enkele typische en gezellige havens als Tahiti, Bora Bora, Moorea en Papeete. Hier heerst een unieke en romantische sfeer. Cruises in deze regio zijn over het algemeen kleiner en minder druk, de ideale omstandigheden voor een rustige honeymoon cruise met uw partner. Veel cruises in deze streek bieden speciale activiteiten aan zoals duiken, vissen en snorkelen omdat de zeeriffen in Frans Polynesië ongelofelijk prachtig zijn.

Weet u nu al niet meer welke honeymoon cruise u moet kiezen? Uw huwelijksreis is een belangrijk moment om samen van te genieten met uw partner en al de stress en chaos te vergeten die de dagen voor uw huwelijk vooraf gaan. Het is belangrijk dat u uw tijd neemt om uw reis zorgvuldig te plannen zodat u bepaalt wat voor jullie de meest ontspannen en romantische optie zal zijn. Bepaal op voorhand uw budget en kijk dan naar de verschillende mogelijkheden. U zal verbaasd zijn welke unieke koopjes u kan vinden.

U kan natuurlijk ook altijd de hulp inroepen van een reisagentschap. Vermeld uitdrukkelijk dat u op honeymoon cruise gaat dan kan u genieten van extra kortingen en romantische updates!