Eilandhoppen? Last minutes op de Canarische Eilanden

U bent op zoek naar Last Minute reizen in de Canarische Eilanden? Groot gelijk: de Canarische eilanden zijn een prachtige bestemming voor uw vakantie. Het klimaat is er heel aangenaam het hele jaar door, de gastronomie is eenvoudig maar heerlijk, en is een grote variatie van mogelijke activiteiten. Ook zijn er mogelijkheden voor ieders budget.

De Canarische Eilanden, dat zijn last minutes in de zon

Een Last Minute naar de Canarische Eilanden is niet altijd direct beschikbaar en dus is het mogelijk dat u soms wat geduld moet uitoefenen. Dit is niet erg, want de zon schijnt er het hele jaar door. Qua invulling van uw reis kunt u kiezen of u er een echte strandvakantie van wilt maken, of een trip wil maken. Alle eilanden zijn trouwens bereikbaar per Ferry. Afhankelijk van uw arrangement heeft u dus de vrijheid om zalig te luieren, of een groots avontuur te beleven.

Vliegtickets voor Last minutes naar de Canarische Eilanden

In uw Last minutes naar de Canarische Eilanden zit uiteraard een vliegticket inbegrepen. Weet dat alle eilanden vliegvelden hebben, maar de internationale vliegmaatschappijen doen enkel Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en La Palma aan. Indien u een trip plant, raden we aan om dit vanaf Lanzarote te doen, het eiland in het uiterste noordoosten. Van Playa Blanca in Lanzarote kunt u per Ferry of vliegtuig naar Isla de Lobos op Fuerteventura reizen. Daar zijn prachtige natuurparken te bezichtigen, alvorens van Morro Jable in het zuiden naar Las Palamas de Gran Canaria te reizen.

Maak er een unieke belevenis van

Er is nog zo veel meer te zien in Gran Canaria, zoals een vulkaankrater, de blanke stranden, zandduinen, natuurparken en musea. Dit is meer dan genoeg om u enkele weken zoet te houden. Natuurlijk mag u Tenerife, het grootse eiland van de Canarische Eilanden, niet ontbreken op uw menu. U kunt terug huiswaarts keren via Santa Cruz de Tenerife, één van de luchthavens aldaar. Last Minute reizen naar de Canarische Eilanden hoeft echt niet duur te zijn, en in ruil krijgt u de zon en een spetterend avontuur!

Beeld: © FreeImages.com/Nelly Freitas