Romantische Huwelijksreis In Het Magische Marrakech

Op zoek naar romantiek? Willen jullie een romantische huwelijksreis out-of-the-ordinary? Overweeg dan zeker een reis naar Marrakech in Marokko. Weg uit de Westerse realiteit, kunnen jullie je volledig laten onderdompelen in de chaotisch gezellige sfeer van deze Marokkaanse ex-hoofdstad.

Niet te missen is El Fna, het grote centrale plein waar de hele stad bijeen komt. Aapjes op straat, slangenbezweerders, handlezers,… je valt werkelijk van de ene verbazing in de andere. Geen betere plek om vervolgens te bekomen van al dat spektakel door uit te rusten op een van de dakterrassen van de restaurants met uitzicht op het plein.

Geniet van al die verschillende geuren, smaken en sensaties. Eettentjes, ladingen fruit, overal Arabische muziek, muntthee drinken uit een prachtig Marokkaans kannetje. De hele entourage met exotische versieringen, handbeschilderde glaasjes, groen marmer, maken het op-en-top romantisch.

Verlaat Marrakech niet zonder een tochtje door de stad te doen met paard en wagen. Spreek een prijs af en laat je rondvoeren langs imposante paleizen, prachtige tuinen en de mooiste hotels. Geen betere manier om te genieten van jullie romantische huwelijksreis in Marokko, en intussen te genieten van elkaar!

Bekijk onze selectie van hotels in Marrakech