Korte Cruise Boeken met P&O Ferries

Voor wie er een weekendje tussenuit wil, heeft P&0 Ferries het perfecte tussendoortje. Wat denkt u van een korte MiniCruise naar York of Hull? Genieten aan boord van de luxe cruiseferries. En u verblijft in een op-en-top Engelse stad, een levendige plek met volop winkelmogelijkheden, architectuur en geschiedenis. En dat voor €69 per persoon!

Aan boord van uw Cruiseboot

Na een frisse duik in het zwembad of een aperitiefje aan de bar, laat u zich verwennen door de chef-de-cuisine in één van de restaurants. Na het diner kunt u op uw gemak van een goed glas whisky nippen tijdens live muziek en showballet in één van de bars die u aan boord aantreft. Nog geen zin om te gaan slapen? Laat u dan leiden door de beats van de dj in de discotheek, pak een film in de bioscoop, waag een gokje aan de blackjacktafel of ga inkopen doen in de SeaShops.

Themacruises

Naast de dagelijkse ferry overtochten biedt P&O Ferries ook themacruises aan. Denk maar aan live pianomuziek op alle afvaarten van Rotterdam naar Hull. Of wat dacht je van een whisky tasting cruise? Tijdens je verblijf aan boord kan je er proeven van de heerlijkste whiskeys – zowel op de héén- als op de terugreis!

Mogelijke extra’s

* Andere hutaccommodaties, bijvoorbeeld met zeezicht
* Halfpension aan boord
* Kinderkorting
* Parkeren op afgesloten terrein bij de terminal €12 per auto

Beeld: © FreeImages.com/Robert Burress