Hippe hotels in Amsterdam

Heeft u een citytrip naar Amsterdam in het vooruitzicht? Een verblijf in één van de hippe hotels van de stad, zet de kers op de taart.

Een sfeervol hotel dat je meteen een welkom gevoel bezorgt, dat is het Boutique Hotel Notting Hill. Gelegen in het centrum van de stad beschik je over een prachtige uitvalbasis om de stad te bezoeken. Uitermate geschikt als citytrip voor koppels.

Wil je jouw bezoek aan Amsterdam extra gedenkwaardig maken, kies dan voor een kamer met uitzicht op de Amsterdamse Grachten. Het hotel Notting Hill bevindt zich op slechts 650 meter van ‘The Heineken Experience’ waar je de wereld van Heineken kunt beleven tijdens een interactieve rondleiding. Wil je meteen de 3 belangrijkste Amsterdamse attracties beleven, kies dan voor het ‘Rock The City’ arrangement. Voor €25 krijg je toegang tot de A’DAM toren, een 45 minuten informatieve kanaalcruise én natuurlijk toegang tot de Heineken Experience rondleiding.

Net zo uniek is The College Hotel, gevestigd in een historisch gebouw uit de 19de eeuw. Bijna al het personeel van dit hippe viersterrenhotel in Amsterdam-Zuid bestaat uit stagiaires die de kneepjes van het vak komen leren. Wat je vindt in dit trendy Amsterdamse hotel? Onvervalste tijdloze luxe met zwartgelakte kasten en natuurstenen badkamers.

Het prachtige tuinterras van het College Hotel maakt dit hotel meer dan de moeite waard om tijdens de zomer te bezoeken. Ideaal om er in stijl een lekkere maaltijd of een glas wijn te proeven.

Ongewoon is ook het opvallende Lloyd Hotel aangezien dit hotel kamers biedt voor elk budget. Je kunt de keuze maken uit een hotelkamer van één tot vijf sterren. De kamers hebben een ongewone trendy inrichting en eigenlijk kan het Lloyd Hotel in Amsterdam als een ode beschouwd worden aan de hedendaagse Nederlandse architectuur en vormgeving.

Het Lloyd hotel heeft ook aan de actieve reiziger gedacht. U kunt er namelijk fietsen huren en een lunchpakket bestellen om Amsterdam te beleven zoals een echte Amsterdammer dat zou doen!

Beeld: © FreeImages.com/Sybrennn