Hotel Banks: Minimalistisch Design Hotel in Antwerpen

Hotel Banks is een trendy hotel in Antwerpen. Ontspan in het rustgevende interieur van dit verfijnde hotel en bewonder het minimalistische design van het hotel. Hotel Banks is een nieuw en trendy hotel in Antwerpen. Ontspan in het rustgevende interieur van dit verfijnde hotel en bewonder het minimalistische design.

Hotel Banks is gelegen in het hart van Antwerpen, vlakbij de Nationalestraat waar de Modenatie en boetieks van beroemde Belgische modeontwerpers hun plek hebben gevonden. De ligging is perfect: geen stadslawaai en toch liggen de Groenplaats, alle winkelstraten en openbaar vervoer letterlijk om de hoek.

Wat houdt u tegen om een kamer te boeken in dit hotel? Het biedt aan een zeer correcte prijs een mooi arrangement. U kunt al een kamer boeken vanaf €75 voor twee personen per nacht. Om een drankje te drinken gaat u gewoon naar het Daytime cafe op het gelijkvloers. Of wat dacht u van een heerlijke fles Cava bubbels op de kamer? Daar zegt u toch geen nee tegen.

Het valt op de arrangementen in Hotel Banks met zorg zijn samengesteld. Het biedt dan ook net dat ietsje meer dan je voor een hotel uit die prijsklasse zou verwachten. Hier bij Travelicious zijn we in ieder geval verkocht. En jij?