Citytrip Londen met een P&O Ferries veerboot overtocht

Kies je voor een citytrip naar Londen die begint met een overtocht op een ferry veerboot van P&O Ferries, dan reis je stressvrij, ruim en comfortabel. De moderne schepen van P&O Ferries met ‘first class’ service, zijn allemaal voorzien van een zeer uitgebreid aanbod aan faciliteiten, zodat je citytrip naar Londen heerlijk ontspannen begint.

Je kunt gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan bars, verschillende restaurants, entertainment, shops, relaxruimtes en speciaal voor de kleintjes ingerichte kinderspeelruimtes. Op onze nachtelijke overtochten heeft u bovendien nog de mogelijkheid om een gokje te wagen in het casino of een film mee te pikken de bioscopen. Geniet van het uitzicht op zee en laat de stress wegwaaien. Ontdek er alles over.

Boek een ticket heen-en-terug tussen Calais en Dover voor maar € 49, geldig met auto voor maximum 9 personen. Geen paniek als je je vakantieplannen tot de laatste minuut hebt uitgesteld: er zijn ook erg aantrekkelijke last-minute voorwaarden! Meer info.