Top 5 Design Hotels in Europa

Hou je van strak en modern? Wil je deze voorkeur ook graag weerspiegeld zien in het hotel dat je boekt? Bekijk dan onderstaande design hotels in Europa. Stuk voor stuk geven ze je het gevoel binnen te gaan in een verfijnde, uitgekiende wereld waar mooie moderne interieurs de toon aangeven.

1. The Five Hotel Parijs

The Five Hotel is een van de meest innovatieve hotels van Parijs. Kunst en originaliteit worden hier afgewisseld met elegantie en subtiliteit. Bij aankomst in het hotel komt u binnen in een heel nieuwe wereld. Klik hier.

2. Standard Design Hotel Parijs

Standard Design Hotel beschikt over smaakvol en hip ingerichte designkamers. Iedere kamer is uitgerust met individuele airconditioning en een flatscreen televisie. Het hotel ligt vlakbij het hippe Le Marais en het Place de la Bastille. Klik hier.

3. Black Hotel, Rome

Black Hotel is schitterend en rustig gelegen en wordt omgeven door een enorme tuin. U bereikt het hotel via een lange oprijlaan. Dan ziet u Black Hotel, een hotel met een moderne architectuur en een verfijnde ambiance. Klik hier.

4. Amister Design Hotel, Barcelona

Amister Hotel is gevestigd in een historisch 19e eeuws gebouw. In dit hotel wordt de nadruk gelegd op service, kunst en design. Het unieke interieurdesign heeft ruimten gecreëerd waar de nadruk wordt gelegd op ruimte en licht. Klik hier.

5. Roomz Hotel Vienna, Wenen

Roomz Hotel Vienna is het eerste budget designhotel dat in juli 2007 haar deuren opende en ligt vlakbij de Wiener Gasometer. Het hotel heeft een dynamische inrichting waarbij hippe kleuren en vormen een belangrijke rol spelen. Klik hier.