Hotel Jan Brito, Brugge: Romantisch Verblijf in Brugge

Wat ooit een 16de eeuws beschermd monument was, is nu een luxueus hotel met alle comfort. Hier is niet alleen de façade bewaard gebleven. Het prachtige herenhuis is nog vol met unieke decoraties uit vroegere eeuwen: marmeren schouwen, eiken trap, beschilderingen, alles is met de meeste zorg gerestaureerd. Het Hotel Jan Brito is rustig gelegen in het hartje van Brugge: 20m van de meest romantische en schilderachtige grachten en 200m van het Stadhuis en de Grote Markt.

Op-en-top Middeleeuws romantisch hotel

Bent u een onvervalste romanticus, dan zult u uw hart ophalen aan Hotel Jan Brito in Brugge. In dit hotel met een unieke uitstraling waant u zich in ver vervlogen tijden en kunt u even helemaal de wereld rond u vergeten. Het hotel telt 37 kamers in diverse comfortklassen. Ongeacht uw budget kunt u er uw gading vinden.

Bent u tevreden met een standaard kamer, of mag het iets meer zijn en kiest u voor één van de vier duplex suites met zicht op de romantische binnentuin? De ruimste kamers van Hotel Jan Brito vindt u in het hoofdgebouw. Ze bevatten tal van unieke decoraties uit vroegere eeuwen, die ooit gebruikt werden door de vroegere bewoonster, Barones de Giey.

Comfortabel verblijf in Brugge

Begin de dag met een ontbijtbuffet en ga vervolgens te voet of per fiets de stad ontdekken. Liever een rustpauze inbouwen? Dat kan, bijvoorbeeld door de wellnessruimte van het hotel te bezoeken – inclusief fitness, sauna en hamman. Wifi en airco zijn voorzien in alle kamers van het hotel. Culinair genieten doet u tijdens een diner in één van de dichtbijzijnde restaurants.

Hotelkamer boeken?

Bekijk hier de up-to-date deals en prijzen.