Golfreizen Cyprus: In het Spoor van Aphrodite

Om uw golfreizen naar Cyprus zo comfortabel mogelijk te maken werden naast de golfbanen luxueuze golf resorts neergeplant. Een voorbeeld is het Intercontinental Aphrodite Hills Hotel dat in het centrum ligt van het Aphrodite Hills Golf resort.

Ontdek het Aphrodite Hills Hotel in Cyprus

Het Aphrodite Hills Hotel biedt zowel klassieke appartementen en hotelkamers aan, tot overdadig luxueuze suites met privé-zwembad en zicht op de Middellandse Zee. De keuken serveert heerlijke maaltijden met een mix tussen Europese en Aziatische keuken. Typisch voor de resorts is dat de restaurantjes overal verspreid zijn over het resort, met overal zicht op zee of op het zwembad. Het dorpsplein is omringd met boetiekjes, restaurants en bars die gelegen zijn rondom de St. Catherine’s kapel in Byzantijnse stijl.

Dé courts voor uw golfreizen in Cyprus

Golfreizen naar Cyprus zijn aantrekkelijk door het grote aanbod van professionele golfcourts die ontworpen zijn door toparchitecten. Zo prijst Cyprus zijn professionele championship golfcourts aan, zoals Donald Steel’s Tsada Golfcourt, Cabell Robinson’s Aphrodite Hills en Elea Golfcourt, gecreëerd door topgolfer Sir Nick Faldo. Hierdoor heeft Cyprus zichzelf gebombardeerd tot excellente golfreis bestemming en heeft het eiland zelfs nog meer golfcourts van dit niveau in de pijpleiding.

De Aphrodite Hills golfbaan is zoals gezegd van de hoogste kwaliteit dat u kunt verwachten op golfreis in Cyprus. Het is gelegen net naast de Secret Valley en is misschien wel het beste van Cyprus. Ontwerper Cabell Robinson heeft het mooi geplaatst in een olijfbomenbos, en het wordt in tweeën gedeeld door een ravijn. Er zijn een paar spectaculaire holes zoals de zevende (par 3) waar u op de zijkant van een berg speelt. Allen hebben een mooi uitzicht op de Middellandse Zee.

Inspanning en ontspanning tijdens uw golfreis in Cyprus

Op uw golfreis naar Cyprus moet u natuurlijk niet voltijds golfen, maar er zijn voldoende andere activiteiten. Kiest u voor ontspanning dan zijn er de wellnesscentra, thermae, sauna en zonnetuin. Alle producten van Pevonia Botanica zijn verkrijgbaar om uw lichaam optimaal te verzorgen. Kiest u voor inspanning dan zijn er de fitnessruimtes, zwembaden en tennispleinen. Alle mogelijke faciliteiten zijn aanwezig om u een fijne tijd te bezorgen.

Beeld: © Freeimages.com/Adriana Herbut