Eurodisney: Een Fantastische Vakantiebestemming

Eurodisney oftewel Disneyland Parijs verwacht u! Geniet van een prachtige familievakantie zonder al te veel geld uit te geven. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor koppels en families. Zelfs kinderen krijgen een speciale behandeling wanneer ze in Disneyland verblijven. Eurodisney is een vakantiebestemming die geschikt is voor alle gelegenheden, zelfs huwelijksreizen en verjaardagen.

Reis met de trein

Het leukste aan deze magische bestemming is dat u er gemakkelijk naartoe kunt reizen met de trein. Met de Eurostar kan u vlot naar Eurodisney sporen zonder het vliegtuig te moeten nemen. Waarom zou u meer geld uitgeven aan vliegen wanneer u goedkoper uw bestemming kan bereiken? En de trein is ook nog eens goed voor het milieu, zo draagt u bij tot een betere planeet tijdens uw vakantie.

Een zalig verblijf in Eurodisney

Deze vakantiebestemming is de ideale plaats voor een familievakantie omdat de kinderen er ongelofelijk veel plezier kunnen beleven en kunnen genieten van verschillende verassingen. Zelfs volwassenen vinden Eurodisney fascinerend. Er zijn veel Disneylands in de wereld maar Parijs is duidelijk één van de betere en bekendste.

Verblijf in het Disneyland Hotel en beleef een verblijf vol sprookjes en fantasie. Het is een kasteel van dromen en verbeelding. Er zijn ook nog andere hotels beschikbaar waaruit u kan kiezen wanneer het hotel van uw keuze volgeboekt is. De meeste prijzen zijn perfect betaalbaar dus uw budget zal geen probleem vormen. De hotels bieden een fantastische uitvalsbasis bij het ontdekken van de twee parken en het Disney Dorp.

Een vakantie in Parijs is nog nooit zo goed geweest. Geniet van een pretpark vol magie en plezier en trakteer uw kinderen op een vakantie die ze nooit meer zullen vergeten. Eurodisney is op elk moment van het jaar open voor u en uw familie.

 

Beeld: © FreeImages.com/Rafe Dup