Zakenreizen In Moskou: 5 Tips

Met meer dan 10 miljoen inwoners en een rijke en boeiende geschiedenis, is Moskou het centrum van het economische, culturele en educatieve landschap van Rusland. Als gevolg van de gestage economische groei van het land en vrijwel onbeperkte mogelijkheden, hebben een groeiend aantal multinational bedrijven hun zaak opgezet in Moskou, wat leidt tot een groot aantal zakenreizen naar de stad. Toch maken de grootte en de complexiteit van de stad, gecombineerd met de unieke taal van het land en cultuur, het voor buitenlanders moeilijk in Moskou zijn weg te vinden. Hier zijn dan enkele tips om de weg te helpen verlichten voor zakelijke reizigers.

Kies zorgvuldig uw accommodatie in Moskou

Wanneer u kiest voor een verblijf kan dit het verschil maken tussen een geslaagde en een rampzalige zakenreis. U kunt het beste business class selecteren en een volledig ingericht, onderhouden appartement huren in Moskou. Een korte termijn verhuur zal u voorzien van het bekende westerse comfort, terwijl het u toegang zal geven tot de apparatuur die u nodig hebt (zoals Wi-Fi internet, een computer printer, scanner, fax-, en gratis lokaal bellen) om met alles en iedereen in contact te blijven en uw klussen geklaard te krijgen. Vele accommodaties zijn voorzien met een volledig uitgeruste keuken en een wasmachine, die u zullen helpen tijdens uw verblijf en waardoor u zich beter kunt concentreren op uw business.

Bij het selecteren van een huurwoning of appartement in Moskou, moet u op zoek naar vakantieverblijven in het chique Arbat gebied van Moskou, in de Ring Road Tuin. Dit is een zeer veilig gebied, en een die zich dicht bij supermarkten, ambassades, winkels, restaurants, financiële instellingen, en nachtclubs bevindt. Bovendien, tenzij je vloeiend bent in het Russisch, kies er dan voor om te werken met een bedrijf dat eigendom is en uitgebaat wordt door Westerlingen. Een Engels sprekend personeel zal ervoor zorgen dat uw verblijf in Moskou soepel gaat en stressvrij is.

Door de Paspoort Controle raken

Bij uw aankomst in Domodedovo International Airport of Sheremetyevo 2 International Airport, is het gemakkelijk te worden overweldigd door de rijen en procedures bij de paspoortcontrole en de douane. De beste appartementsverhuur en autoverhuur bedrijven kunnen ook zorgen voor volledige VIP luchthaven diensten, Fast Track check-in, en business lounge toegang.

Visum registratie

Rusland heeft zeer strenge regels voor buitenlanders die Rusland bezoeken. Niet alleen moet je jou registreren bij uw aankomst in Moskou, maar als je andere steden bezoek, moet je daar ook inschrijven. Indien u verblijft in een korte termijn verhuur, moet het westerse bedrijf dat de huur beheert in staat zijn om u te helpen bij de naleving van de ontelbare regels van de visumplicht.

Luchthaven en Transfers Trein

Veel zakenreizigers zijn overweldigd door de logistiek bij het gaan van en naar de luchthavens en treinstations van Moskou. Er zijn vier grote luchthavens en negen stations in de stad, evenals het meest uitgebreide metrosysteem ter wereld. Hoewel het mogelijk is om zelf je vervoer in Moskou te regelen, is het veel minder gedoe om uw transfer van de luchthaven of het treinstation over te laten aan het verhuur bedrijf dat u selecteert.

Taxi en Transport Services

Of u nu door Moskou moet toeren of naar een van de vele populaire toeristische bestemmingen in Rusland gaat, het is belangrijk om een betrouwbare taxi en vervoer te kiezen. Nogmaals, het is nuttig om te kunnen vertrouwen op westerlingen, die voor u een taxi aan uurtarief kunnen boeken.

Met de juiste planning kunnen zakenreizen in Moskou zowel productief en plezierig zijn.