Eurostar Hotel Boeken Voor Een Ontspannende Break

Wist u dat u bij Eurostar hotels kon boeken samen met uw treinreis? In dezelfde zin van de TGV treinen zijn deze hotels geselecteerd op hun comfort en gebruikerstevredenheid. Op deze manier kunt u een leuke vakantie beleven per trein, zonder u zorgen te maken over vervoer of verblijf.  Zeg nu zelf, is dit geen interessant aanbod?

Promotie Eurostar hotels

Is er een groot aanbod aan Eurostar hotels om te boeken? Zeer zeker. In alle steden waar er haltes zijn heeft Eurostar één maar meestal meerdere partnerhotels. U kunt op verschillende manieren voordeel doen bij het boeken van een Eurostar hotel.

Eerst en vooral bent u zeker van de kwaliteit van uw verblijf, want de hotels zijn speciaal geselecteerd. Bovendien verdient u bonuspunten voor iedere boeking die u maakt, of dit nu voor treinreizen is, of voor een hotel. Later kunt u die bonuspunten inwisselen voor een geschenk, een nieuwe treinreis of een gratis verblijf in een hotel. En het moet gezegd worden: Eurostar is zeker niet krenterig bij het uitdelen van bonuspunten!

Eurostar hotel online boeken

Hoe kunt u een Eurostar hotel boeken? Heel eenvoudig. Eerst en vooral schrijft u zich online in bij het partnerprogramma van Eurostar. Dit gaat snel en gemakkelijk via de Eurostar website. Van hieruit kunt u verschillende wegen uit. Of u boekt een hotel in een stad naar keuze, of u reserveert een treinticket en geniet later van de bonuspunten. U kan ook zoeken bij de promoties, waar altijd wel een voordelige deal te vinden is.

Eurostar treinticket online reserveren

Voorwaarden om een Eurostar hotel te boeken? U kunt online voordelig een Eurostar treinticket boeken, samen met een Eurostar hotel, tegen excellente voorwaarden. U heeft de keuze tussen verschillende arrangementen in 3-sterren, 4-sterren of 5-sterren hotels.

Autoverhuur kan ook in het pakket zitten, zodat u heel Europa kunt ontdekken op de manier die u prefereert. Een Eurostar hotel boeken samen met uw Eurostar ticket is echt een aanrader!”