Reisgids Disneyland Resort Parijs

Een kort verblijf in Disneyland Parijs is heerlijk om eens de batterijen op te laden, te genieten met de partner en kids, en jezelf weer jong te voelen. Lees verder voor meer informatie geven over hoe u uw reis naar Disneyland Parijs het beste kunt plannen, en hoe u geld kunt besparen door online te boeken.

Transport naar Disneyland Parijs

U kunt op verschillende manieren Disneyland Parijs bereiken: per bus, per auto of met de trein. Persoonlijk raden wij de trein aan om verschillende redenen: het is gemakkelijk, niet al te duur, milieuvriendelijk, je vermijdt de Franse tolwegen en het drukke verkeer. Station Marne-La-Vallée is gelegen vlak aan Disneyland Parijs.

In Disney Resort Parijs overnachten

In het Disney Resort Parijs, gelegen in het Disney Park, zijn verschillende hotels gelegen waar u kunt overnachten. Als u de tijd wil nemen om alle attracties te bezichtigen hebt u meerdere dagen nodig, en dan kan je makkelijk en comfortabel overnachten in een hotel.

Eurodisney: To do list!

Het Eurodisney pretpark is zoals de Disney Parken in de US opgebouwd rond de welbekende Disney Cartoon- en filmfiguren. Het attractiepark is het spectaculaire gedeelte vol attracties en rollercoasters. Het ander deel van het Resort is het Walt Disney Studio Park, het is er rustiger en er zijn verschillende opvoeringen rond het filmthema. Alles te samen vormen ze een magische wereld van betovering en verwondering.

Dé tip voor een bezoek aan Disneyland Parijs

Zeker binnen het hoogseizoen is een Fastpass aan te raden. Het zal uw wachttijd per attractie drastisch verminderen. Hoe werkt het? Per attractie zijn 2 wachtrijen: de gewone en de Fastpass. Neem de Fastpass rij en stop je toegangsticket in de automaat. Je ontvangt een ticket dat de wachttijd aangeeft. Wanneer je terugkomt binnen enkele minuten van de aangegeven tijd, krijg je voorrang.

Nuttige links

Bezoek de site van Disneyland Parijs