10 Aandachtspunten Voor Een Middellandse Zee Cruise!

Bij een Middellandse Zee cruise zijn er enkele aandachtspunten waar u zeker rekening mee moet houden. Het is geen cruise zoals alle andere. De Middellandse Zee is een soort binnenzee die omringd is door landen met allemaal rijke culturen. Op deze cruise krijgt u een groot deel van Europa te zien en tegelijkertijd bezoekt u ook veel Afrikaanse landen.

Er zijn een paar essentiële punten die u moet weten als u aan een Middellandse Zee cruise begint. Om u te helpen sommen we ze hieronder even op:

1. Zonnebrandolie is één van de meest belangrijke aandachtspunten voor een Middellandse Zee cruise. U zal kunnen genieten van een fantastisch weer en sommige havens hebben een heel droog, bijna woestijnachtig klimaat.

2. Het is mogelijk dat uw maag niet al het gevarieerde en rijke eten van de verschillende culturen op een Middellandse Zee cruise zal appreciëren. Pillen tegen de diarree zijn een ongelofelijk nuttig aandachtspunt.

3. Het is ongelofelijk hoeveel mensen er steeds in slagen om hun paspoort thuis te vergeten. Aandachtspunten voor u op Middellandse Zee cruise vertrekt: paspoorten, cruise bevestiging, verzekeringspapieren, etc.

4. Zorg ervoor dat uw gsm roaming kan ontvangen in het buitenland. Zo zal u een fortuin besparen op telefoonkosten. Deze oplossing is veel goedkoper dan bellen met de telefoons aan boord. Nog beter is gebruik maken van de internet cafés in de havens.

5. Een belangrijk aandachtspunt tijdens een Middellandse Zee cruise is dat u steeds het telefoonnummer bij zich heeft dat u moet bellen als uw kredietkaart zou gestolen worden. Niemand denkt dat hun kaart ooit zal gestolen worden, maar het kan altijd gebeuren en u bent dus maar beter voorbereid.

6. Vergeet uw zonnebril niet, evenals uw gewone bril, uw lenzen en cleaners.

7. Een ander aandachtspunt tijdens of voor uw Middellandse Zee cruise is dat u kan proberen de lokale kaarten van de gebieden die u bezoekt in handen te krijgen. Zo zal u ter plaatse veel tijd en geld uitsparen. U kan ze zelf downloaden en afprinten zodat u geen dure toeristische kaarten moet kopen.

8. Vergeet zeker niet uw gsm en de oplader! De batterij van uw gsm zal geen hele cruise kunnen volhouden.

9. Eén van de belangrijkste meenemers voor de familiemensen die op Middellandse Zee vertrekken is dat ze het best ervoor zorgen dat ze op voorhand een lijst met e-mails en telefoonnummers maken zodat ze daar niet moeten achter gissen als het zover is. Sommige mensen vergeten dit soms zodat ze helemaal geen postkaartjes kunnen sturen naar het thuisfront.

10. Ongelukken gebeuren wel degelijk! Neem dus altijd een tas voor eerste hulp bij ongevallen mee!Dankzij deze tips zal u een schitterende Middellandse Zee cruise beleven!

 

Beeld: © FreeImages.com/Gregory Runyan